Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında pazar günü Ali Hikmet Paşa Futbol Tesislerinde oynanan maçları takip etti.

        Balıkesir’de Amatör Spor haftası etkinlikleri devam ederken Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu amatör sporun en faal olduğu Ali Hikmet Paşa Futbol Tesislerinde bir dizi incelemelerde bulunurken amatör takımlara da başarı diledi. Lokman Arıcıoğlu, amatör sporun destekçisi olduklarını belirtirken takımların ve sporcuların her türlü taleplerine cevap vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri yöneticileri ile tesislerde maçları izleyen Arıcıoğlu Balıkesir Baltok U16 Bursaspor U16 ile Ceylanspor Hotaşlar Birlikspor maçlarının seremonilerine “amatör spor haftası kutlu olsun” yazılı pankartla çıkarak fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler