Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR merkezli 9 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 21 kişi gözaltına alındı. Firari 2 kişinin arandığı belirtildi.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın terör örgütlerine yönelik istihbarat çalışmaları kapsamında, FETÖ/PDY ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu tespit edilen 23 kişinin yakalanması için çalışma gerçekleştirildi. Bu kapsamda Balıkesir merkezli İstanbul, Kocaeli, Bursa, Bilecik, İzmir, Isparta, Malatya ve Mersin'de eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda örgüt üyesi oldukları gerekçesiyle aralarında profesör, astsubay, subay, polis, öğretmen ve devlet memurunun da olduğu 21 kişi gözaltına alındı. Firari 2 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler