Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'de polislerin yol kontrolünde durdurduğu aracın bagajında, vurulmuş karaca buldu. Araç sürücüsü R.E.'ye 10 bin, beraberindeki M.K. ve B.A.'ya ise 3'er bin TL para cezası kesildi.

        Havran ilçesinde polislerin yol kontrolü sırasında 35 N 5541 plakalı araç durduruldu. Yapılan aramada aracın bagajında vurulmuş karaca bulundu. Burhaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği yetkililerine haber verildi. Milli Parklar Şefliği yetkileri, R.E.'ye 10 bin lira, ona yardımcı olan M.K. ve B. A'ya da 3'er bin lira ceza kesti.

        Burhaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Atasoy Tanrısever, koruma altında olan yaban hayvanlarını avlayanlara yüksek cezalar verildiğini hatırlatırken, avcıların bu konuda bilinçli olmalarını istedi. Tanrısever, usulsüz avlananlara fırsat verilmediğini de söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler