Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’de jandarma ekipleri, Ayvalık’ta bulunan bir zeytinlik alanda 757 gram esrar maddesi ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri, F.T. isimli bir kişinin Edremit’ten Ayvalık ilçesine uyuşturucu madde getirip zeytinlik alana saklayacağı istihbaratı üzerine araştırma başlattı. Altınova Mahallesi’ndeki bir petrolün yanındaki zeytinlik önünde plakası daha önceden belirlenen aracın park halinde görülmesi üzerine alarma geçildi. F.T.’nin jandarmayı gördükten sonra araçla bölgeden kaçması üzerine ekipler bu kez aracı takibe aldı.

        Yapılan takip sonucu araç, Altınova Mahallesi'nde durdurularak yapılan aramada, araçta bir adet hassas terazi ele geçirildi. Ardından ekipler, aracın görüldüğü zeytinlik alanda didik didik arama yaptı. Bir zeytin ağacının dallarının arasına gizlenmiş poşet içerisindeki cam kavanozda ekipler, 757 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler