Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek İlçesi Kanava Sahil girişine 15 yıl önce hayırsever tarafından yaptırılan hayrat çeşmesi bakımsızlıktan adeta dökülüyor. Hırsızlarda hayrat çeşmesinin kurnalarını çaldılar

        Erdek İlçesi Kanava Sahil Girişinde bulunan ve hayırsever Yüksel Bayındır tarafından yaptırılan çeşmenin bakımsızlıktan taşları söküldüğü gibi kurnaları da hırsızlar tarafından çalındı. Yaz tatilini 1999 yılından beri Erdek’te geçiren İstanbullu Hayırsever Yüksel Bayındır, kendisi tarafından yaptırılan çeşmesine sahip çıkılmamasına isyan etti.

        Hayırsever Yüksel Bayındır, yaptırdığı hayrat çeşmesinin son durumunu görünce çok üzüldüğünü dile getirdi. Bayındır, "Erdek’i çok sevdiğim için 1999 yılından beri Erdek'e geliyorum. 2003 yılında çeşmeyi zamanın askeri gazinonun olduğu alanın yanında bulunan çocuk parkı girişine yaptırdım. Hayrat çeşmesine insanlığa yakışmayacak şekilde zarar veriliyor. Buna bir anlam veremedim. Neden böyle bir şeye gerek duyuluyor? Taşları kırılmış, boyanmış, kurnaları çalınmış. Etrafına ektiğim çam fidanlarım kırılmış. İsyan etmemek elde değil. İnsanlar bu gibi yerlere nasıl zarar verebiliyor? Yaz aylarında buraya geldiğimde 3 bin lira masraf yaparak çeşmenin her türlü bakımını yaptırdım. Ancak aradan geçen 3 ay içerisin de geldim gördüm ki durum yine aynı. Bunu yapan insan olamaz. Konuyu Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'ya ve Başkan Yardımcısı Hulusi Ay'a bildirdim. Bana, bu çeşmenin etrafına takılacak bir kamera sayesinde bu sorunun önüne geçilebileceğini düşünüyoruz cevabı verildi" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler