Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da ara transfer fırtınası esiyor. Daha önce gerçekleştirilen 8 transfere ek olarak 3 yeni transfer daha yapıldı.

        Bandırmaspor'da ligin ilk yarısındaki kötü gidişata dur demek ve düşme hattından kurtularak ligde kalma parolasıyla başlatılan transfer harekatı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 8 transfere imza atan bordobeyazlı kulüpte 3 yeni transfer daha gerçekleştirildi. Manisaspor'da orta sahada top koşturan Timur Karagülmez ile sezon sonuna kadar anlaşan bordobeyazlılar, bunun yanı sıra Turgutluspor'dan orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü ile 1,5 yıllık, Almanya Türkspor Ausburg'tan orta saha oyuncusu Mustafa Duman ile de 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

        Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan, ihtiyaç duyulan mevkiilere transferlerin devam edeceğini, Bandırmaspor'un ikinci yarıya sanki lige yeni başlıyormuş gibi bir başlangıç yaparak ihtiyaç duyulan puanları toplayıp ligde kalacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler