Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde görev yaparken; Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nden Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Gürbüz’den boşalan Genel Sekreterlik görevine Mustafa Küçükkapdan getirildi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesindeki görevine dün resmen başlayan Genel Sekreter Küçükkapdan’a ilk ziyareti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gerçekleştirirken; yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrasında Karesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıyla yeni Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdan’ı daire başkanlarıyla tanıştıran Başkan Kafaoğlu, bir süredir genel sekreterlik görevini yürüten Cemil Şahin’e de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler