Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Türkiye Jimnastik Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Jimnastik Mili Takım Antrenörlerinden Mahir Şenol, Şehit Mustafa Serin Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Okulda düzenlenen Kariyer Günleri’nin bu ay ki konuğu olan Şenol, sporda başarılı olabilmenin disiplinli bir çalışmadan geçtiğini söyledi.

        Okulun salonunda 106 öğrenci ile bir araya gelen Mahir Şenol, öğrencilerle sohbet ederken spor yaşamı hakkında bilgiler verdi. Sporun ne kadar disiplinli bir iş olduğu anlatan Şenol, “Emek verilirse neler kazanılacağını göreceksiniz. İstediğiniz şeyi başarmak için çok çalışacaksınız. Disiplinli ve çok çalışmak beni Milli Takım Antrenörlüğüne taşıdı. Her bireyin spor yapmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Çok çalışılınca başarılamayacak iş yoktur” dedi. Milli Antrenör, öğrencilerle jimnastik dersi yaparken, yaptığı gösteri hareketleriyle büyük alkış topladı. Okul Müdürü Vahdettin Mantar, Şenol’a teşekkür ederken çiçek takdim etti. Öğrencilerin imza isteklerini kırmayan Şenol duygusal anlar yaşarken, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu'nun gönlünde farklı yeri olacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler