Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın himayesinde ilin tüm ilçelerinde uygulanmakta olan Balıkesir’de Eğitimin Niteliğini Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında 1. dönem uygulanan faaliyetler Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan başkanlığında yapılan toplantıda sunuldu.

        Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve okul müdürlerinin de hazır bulunduğu MEB’e bağlı Cunda Uygulama Otel’inde gerçekleşen toplantıda Ayvalık’taki 41 okulun 1. dönem içerisinde BENGİ kapsamında yaptığı çalışmalar sunuldu.

        Okul müdürlerinin sırasıyla faaliyetlerini tanıttığı sunumlarında; akademik başarı, değerler eğitimi, sosyalkültürelsportifsanatsal faaliyetler, OkulToplum İşbirliği altında yapılan çalışmalara ait bilgilere yer verildi.

        Yapılan başarılı faaliyetlerden dolayı okul müdürlerine teşekkür eden Kaymakam Görgülüarslan yeni dönemde de öğrencinin merkezde olduğu çalışmaların devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından yeni dönem planlaması yapılarak toplantı sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler