Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dolu dolu bir eğitimöğretim yılını geride bırakan Balıkesir’in Havran ilçesinde öğrenciler karnelerine kavuşup yaz tatiline girmenin heyecanını yaşadılar.

        Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve Kurum Amirleri düzenlenen Gülsüm Mehmet Uysal Büyükdere İlk/Ortaokulunda karne töreninde öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin karne heyecanına ortak oldular. Anasınıfı öğrencilerinin karşıladığı Havran Kaymakamı ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra yaz tatilini nasıl değerlendirecekleri konusunda sohbet etti. Havran Kaymakamı okuldan ayrılmadan önce öğrencilere yaz tatilinde bol bol dinlenmeleri, kitap okumaya devam etmeleri ve imkanları dahilinde Havran genelinde açılacak sosyalkültürel ve sportif kurslara katılmalarını tavsiye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler