Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Valiliği ve Karesi Belediyesi'nin katkılarıyla Şehitler Parkı’na mescit inşa ediliyor. Mescit inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dinçer Orkan, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Şehitlik Parkı’nın önemli ihtiyaçlarından birisi olan mescit için çalışmalar başladı. Balıkesir Valiliği ve Karesi Belediyesi işbirliği ile Şehitler Parkı içindeki şehitliğe mescit yapılıyor. İnşaatı valilik tarafından yapılan mescidin inşaat ve tefrişat malzemeleri ise Karesi Belediyesi tarafından karşılanacak. Mescit inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Orkan, çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür etti. Mescidin valilik tarafından Karesi Belediyesi katkılarıyla yapıldığını söyleyen Başkan Orkan, “Şehitler Parkı ve şehitliğimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan mescit inşaatı hızla devam ediyor. Mescit yapımında emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler