Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Bandıma ilçesini öğle saatlerinde etkisi altına alan yağış kazalara sebebiyet verdi.

        Bandırma’nın işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde öğle saatlerinde ilk yağmurun yağmasıyla birlikte kayganlaşan asfaltta 10 S 10429 plakalı servis otobüsü frene basınca savruldu. O esnada yolun kıyısında park eden araçlara çarparak maddi hasar meydana geldi. Araç, yolun aşırı kaygan olmasından dolayı 100 metre ilerde durabildi. Servis içerisinde olan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. 5 araçlık meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet personeli güvenlik tedbiri aldı. Kısmen kapanan yolu açmak için çekici çağırıldı. Gerekli çalışmaların yapılmasından sonra yol normale döndü.

        Hızı zaman zaman 45 kilometreyi bulan rüzgârla birlikte yağışın artması sonucu esnaflar zor durumda kaldı. Yağıştan etkilenmemek için bazı vatandaşlar şemsiyeleriyle işlerine gitti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler