Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de Köteyli mahallesinde kapalı süt tesisinden hırsızlık yapan zanlıları jandarma ekipleri suçüstü yakaladı. Hırsızlık zanlısı 4 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Karesi ilçesi Köteyli mahallesinde bulunan ve kapalı durumda bulunan Süt tesislerinden hırsızlık yapıldığına dair alınan bir ihbar üzerine Karesi İlçe Jandarma Komutanlığından görevlendirilen devriyeler süratle anılan bölgeye intikal etmiştir.

        Görevli jandarma devriyeleri tarafından işyeri ve çevresinde yapılan kontrol sırasında E.O., Y.Y., K.F. ve A.G. isimli şahıslar, işyerinden çaldıkları 2 adet süt kazanı ve 10 adet peynir üretim kazanını 10 plakalı araca yükledikleri esnada suçüstü yakalandı.

        Bu olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan E.O., Y.Y., K.F. ve A.G. isimli şüpheliler sevk edildiği Adli makamlarca tutuklanarak Kepsut Cezaevine teslim edildi. Hırsızlık olayında kullanılan 10 plakalı araç ile içerisinde ele geçirilen çalıntı malzemeler muhafaza altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler