Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği’nce (BANDAK) organize edilen “Kyzikos Ultra Maratonu” 456 Ekim 2019 tarihlerinde yapılacak.

        Maraton, 4 Ekim Cuma günü başlayacak organizasyon akşam Erdek Cumhuriyet alanında İnanç Alankuş konseri ile başlayacak. 5 Ekim Cumartesi günü, saat 06.30’da, 85 kilometre Ultra Maraton koşusu ile başlayacak. 09.0010.00 arasında zumba gösterisi yapılacak. Saat 10.00’da, 22 kilometre koşusu başlayacak. 14’ de, cumhuriyet alanında bu koşunun ödül töreni yapılacak. 6 Ekim 2019 Pazar günü, saat 09.30’da çocuk koşusu ile başlayacak ve saat 10’da ise 5 kilometre koşusu start alacak. Bu koşu Seyitgazi halk koşusu olarak gerçekleşecek. Koşuların ödül töreni Cumhuriyet alanında olacak. Bu yıl düzenlenecek maratona 500 civarında sporcunun katılması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler