Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gönen ilçesinde ilkokul öğrencileri 'Barış Pınarı' harekatına katılan Mehmetçiklere yazdıkları mektupları iletilmek üzere jandarma komutanlığına teslim ettiler.

        Balıkesir'in Gönen İlçesi Sarıköy ilkokulu öğrencileri ülkemizin birlik ve beraberliği, milletimizin huzur ve güvenliği, bölgemizde barışın tesisi için Barış Pınarı harekatında bulunan Mehmetçiklerimize dualarını ve desteklerini ifade eden mektuplarını iletmek üzere Sarıköy jandarma karakoluna ziyarette bulundular.

        Karakolda görevli komutan ve Mehmetçiklere çiçek takdim eden öğrenciler dualarıyla harekatta bulunan Mehmetçiklerimizin sürekli yanında olduklarını ifade ettiler. Harekatın başarıyla tamamlanıp Mehmetçiğimizin ailelerine ve sevdiklerine sağ salim geri geri dönmeleri temennisinde bulundular.Okul Müdürü Yüksel Karakaya öğrencilerinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı öğrencilerini tebrik ederek küçük yüreklerin büyük desteğinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler