Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, PTT'nin 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

        PTT'nin milli mücadele döneminden günümüze önemli gelişmeler gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, PTT çalışanlarına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

        Vali Yazıcı, "PTT ülkemizin en güçlü kuruluşlarından biri"

        Bundan sonra da PTT'nin en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğine inandığını söyleyen Vali Yazıcı, "PTT teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. PTT teşkilatı değişen ve gelişen şartlara göre kendisini sürekli yenileyen bir kurumdur. Son yıllarda birçok alanda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin gelişerek arttığını görmekteyiz. Bankacılık faaliyetlerinden, kargo gibi daha birçok konuya kadar PTT'miz her türlü hizmetleri yapmaktadır. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT'nin 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler