Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma Genel Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral İsmail Balıbek, Vali Yazıcı'yı ziyaret etti

        Jandarma Genel Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral İsmail Balıbek, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu ile birlikte Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

        Balıkesir'de bulunmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Jandarma Genel Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral İsmail Balıbek, "Birliklerimizi ziyarete, denetlemeye geldik. Jandarmamızın, vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik zatıalinizin liderliğinde, emir ve komutasında personelimizin varsa ihtiyaçlarını yerinde görmek, vatandaşımıza daha iyi hizmet nasıl yapabiliriz, onun arayışı içerisindeyiz. Halkımızın huzuru için elimizden gelen bütün imkanları, kullanıyoruz, kullanacağız" dedi.

        Tümgeneral Balıbek'i Balıkesir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yazıcı, komutanın nezdinde tüm Mehmetçiklerimize görevlerinde üstün başarılar dilediklerini de ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler