Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 54 kilogramda MuayThai Dünya Şampiyonu olan 15 yaşındaki Doğa Dikmen’i, Balıkesir Belediye Meclisi’nde ağırlayarak Balıkesir’e yaşattığı gururdan dolayı tebrik etti.

        Antalya’da yapılan MuayThai Dünya Şampiyonası’nda, rakiplerini zorlanmadan yenerek 54 kilogramda şampiyon olan 15 yaşındaki Doğa Dikmen Balıkesir’in gururu oldu. Erdek Anadolu Lisesi öğrencisi olan Dikmen’i, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’ne davet ederek tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, genç sporcuya her zaman destek olacaklarını belirtti.

        “Türk Bayrağı’nı dalgalandırmanın gururunu yaşıyorum”

        “Dünya Şampiyonu olarak Türk Bayrağı’nı en yükseklerde dalgalandırmanın kendisi için oldukça gurur verici olduğunu belirten Doğa Dikmen “Ben oraya gitmeden önce kendime bir söz vermiştim, Türk Bayrağı’nı en yükseklerde dalgalandırarak İstiklal Marşımızı okutacaktım. Beni bu hedefime ulaştırabilmek için Erkan hocam hep yanımda olarak beni her türlü destekledi. Bunun için herkese çok teşekkür ederim başta Erkan hocam olmak üzere menajerime ve aileme çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler