Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alper ÇOBANOĞLU/SAVAŞTEPE (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR'in Savaştepe ilçesinde 2 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde polis ekipleri denetimlerini sürdürürken, fırıncılar da sokak sokak dolaşıp ekmek dağıtımı yaptı.

        İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 şehirden Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde polis ekipleri vatandaşları evde kalmaları konusunda anonsla uyardı. Fırıncılar da sokak sokak gezerek ekmek dağıtımı yaptı.

        Alınan tedbirlerden ve sokağa çıkma yasağı uygulamasında memnun olduğunu belirten Kadir Aslan, "Devletin bize koronavirüs ile ilgili uygulamış olduğu yasaklara ve önerilere harfiyen uymaya çalışıyoruz. Şu anda yapılan hizmetten gayet memnunuz. Vatandaşımız evde kalmasını rica ediyoruz. Biz sağlıklı olabiliriz, ama sağlıksız ve yaşlı insanlara bulaştırma durumumuz var. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyorum. Ekmeğimizin evimize gelmesi de güzel bir uygulama. Devlet ve millet el birlik halinde olursa bu koronavirüs salgınını önleyebiliriz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Savaştepe Alper ÇOBANOĞLU

        2020-04-11 15:35:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler