Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarına önem veren belediye, kurduğu atölyede ürettiği maskeleri de kapı kapı dağıtıyor. Belediyenin önünde maske dağıtım noktası kuran belediye, çarşı esnafından sonra Küçük Sanayi esnafına da ücretsiz maske dağıttı.

        Küçük Sanayi Sitesine giden Başkan Yardımcısı Murat Yazgan öncülüğündeki Belediye ekibi sanayide hizmet veren esnafa binlerce maske dağıttı. Maskeleri ayaklarına gelen esnaflar Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ve ekibe teşekkür ederken, Yazgan da maske dağıtımının devam edeceğini söyledi. Belediyenin maske ürettiğini anlatan Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, “Bu zorlu süreçte, esnafımıza ve halkımıza kendi ürettiğimiz maskeleri dağıtıyoruz . Belediyenin önündeki maske dağıtım noktası da hizmet veriyor. Dağıttığımız maskeler yıkanabilir maskelerdir. Bu zorlu süreçte halkımız için elimizden geleni yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler