Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma, Savaştepe, Bigadiç, İvrindi ve Sındırgı ilçelerinde hafta sonu teknik incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve onun tecrübeleriyle 20 ilçede uyumlu bir şekilde bereketli işler yaptıklarını söyledi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumartesi günü Bandırma’da, Pazar günü ise Savaştepe, Bigadiç, İvrindi, Sındırgı ilçelerinde teknik incelemelerde bulundu. Her gittiği ilçede ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Yılmaz, göreve geldiklerinden bu yana iletişim kanallarını güçlendirerek 20 ilçeyi bir ve beraber hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu şekilde birbirinden değerli projeler ürettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Projelerimizi ilçelerimize aktarıyoruz. Tecrübe kolay bir şey değil, zaman ve para gerektiriyor. Bizler de ilçelerimizi dolaşarak hem görüyoruz, hem de tecrübelerden faydalanarak en az masrafla bunları diğer ilçelerimizde de hayata geçirmeye çalışıyoruz. Tabi Büyükşehir, devlet, yerel yönetimler ve milletvekillerimizle birlikte hareket etmemiz işlerimizi hızlandırıyor” dedi.

        “Balıkesir’i hak ettiği yere getiriyoruz”

        İlçe belediyeleriyle uyum içerisinde yapılan işlerin bereketli olduğunu belirten Başkan Yücel Yılmaz, ayrılıkta bereketsizlik olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Tecrübesini her yere en güzel şekilde yansıtan, 30 yıl sonrasını öngören bir liderle çalışıyoruz. O gün şehir hastanelerini eleştirenler bugün iyi ki yapılmış diyorlar, o gün savunma da yapılan harcamaları gereksiz görenler bugün iyi ki yapılmış diyorlar. Liderimizin tecrübelerinden de yararlanarak Balıkesir’imizi en iyi şekilde yönetmeye, hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz. Ben bütün meclis üyelerine ve belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde çark dönmeye başladı. Hizmetler yerine ulaşıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler