Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale kahramanı Koca Seyit’in memleketi Balıkesir’in Havran ilçesine yıl sonuna kadar 1 MW’lik güneş santrali kurulacak. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy “Yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak olan güneş enerji santrali ile belediyemiz hem kendi elektrik enerjisini üretip ihtiyacını karşılayacak hem de fazladan üretilen elektrik enerjisi ile belediyemize ek gelir elde edeceğiz” dedi.

        Havran ilçesinde kurulacak güneş enerji santrali için ihale yapan Havran Belediyesi konuyla ilgili 3 firmanın teklifini değerlendirdi.

        Çalışma hakkında bilgi veren Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy “İlçemiz Kocadağ Mahallesi’nde yapılacak olan 1 MW Güneş Enerji Santrali Yapım İşi İhalesi, İhale Komisyonunun ve 3 firmanın katılımı ile belediye başkanlık makamında gerçekleşti. Yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak olan güneş enerji santrali ile belediyemiz hem kendi elektrik enerjisini üretip ihtiyacını karşılayacak hem de fazladan üretilen elektrik enerjisi ile belediyemize ek gelir elde edeceğiz. İhaleye katılan firmalara teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler