Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Havran ilçesinde kadınların kapalı pazar yerindeki mescit ve çocuk bakım odası ihtiyaçları Havran esnafının desteği ile karşılandı.

        Havran Sebze Meyveciler Esnaf Odası Başkanlığı hayırseverlerin de desteği ile kapalı pazar yeri içine kadınlar için mescit ve çocuk bakım odası kazandırıldı

        Başkan Murat Hançer “Odaya seçildiğimiz günden beri odamıza kayıtlı bayan üyelerin ve köylü pazarımızdaki bayan çiftçilerimizin, bayan müşterilerimizin vakit namazlarını kılmakta zorluklar çekiyordu. Çocuklu kadınlarımızın çocuklarının bakımlarını yapmasında zorluklar yaşanıyordu. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bu yöndeki sıkıntısını gördük ve çalışma başlattık. Vatandaşlarımız AVM’lerde aldığı bu hizmeti artık pazar yerinde de alabilecek. Bu çalışmayı odamız ve esnaflarımız ile birlikte taşın altına elimizi koyarak yaptık. Tüm emeği geçenlere tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi.

        18 kişi kapasiteli mescit ve çocuk bakım odası haftanın 7 günü bölge esnafına ve vatandaşlara hizmet edecek

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler