Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hüseyin EMCAN/BİGADİÇ (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR´in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Kızılçukur Mahallesi'nde Halit Ayan´a ait bahçede kiraz ağaçlarının eylül ayının son günlerinde çiçek açması görenleri şaşırttı.

        Bigadiç ilçesindeki bir kiraz bahçesinde ağaçlar çiçek açtı. Bahçe sahibi Halit Ayan, kirazların yaprak dökmesi gereken bir dönemde çiçek açmasının kendilerini şaşırttığını söyledi. Ayan, "Normal şartlarda martnisan gibi çiçek açan ağaçlar, yaza doğru da kiraz vermeye başlıyor. Biz kirazların yaprak dökmesini beklerken, sonbahar mevsiminde bembeyaz çiçek açtı. Bu yaşıma geldim, bu mevsimde kirazların çiçek açtığını yeni gördüm. Meyve verir mi, vermez mi sonucunu göreceğiz. Tabi önümüz kış mevsimi. Havalar ılıman giderse belki ikinci meyveyi alırız. Soğuklar olursa yalancı baharı yaşarız" dedi.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Bigadiç Hüseyin EMCAN

        2020-09-30 15:08:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler