Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Ekinlik Adası'nda bir hastanın şikayetleri nedeniyle Balıkesir'den havalanan Helikopter Ambulans ile Ekinlik Adası'ndan alınan hastanın Bandırma Devlet Hastanesi'ne nakli sağlandı.

        Öğle saatlerinde Marmara İlçesine bağlı Ekinlik Adası'nda rahatsızlanan 63 yaşındaki bayan hasta için Balıkesir 112 Acil Çağrı Merkezi'nden ambulans talebinde bulunuldu. Hastanın hızlı bir şekilde naklinin gerçekleştirilmesi gerektiği anlaşılınca Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon Merkezi ile irtibata geçilerek Balıkesir'den Helikopter Ambulans istendi. Balıkesir'den havalanan Helikopter Ambulans Marmara'nın Ekinlik Adası'na inerek buradaki bayan hastayı Bandırma Devlet Hastanesi'ne nakletti. Helikopter Ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan hastanın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler