Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvanseverler çöplükteki aç hayvanlara duyarsız kalmadılar. İhlas Haber Ajansı’nın “Eski çöplükte yaşam mücadelesi veriyorlar” başlıklı haberi sonrası Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü çöplükte yaşam süren sokak hayvanları için mama bıraktı.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “Müdürlüğümüz görevlileri ErdekOcaklar Mahallesi karayolu üzerindeki eski katı atık depolama sahasında yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına mama götürdü. Bandırma Şefliği ve Erdek Belediyesi ekiplerince burada can dostlara mama verildi” açıklaması yapıldı.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Balıkesir Şubesi organizasyonunda, geçici olarak karınları doyurulan hayvanların bundan sonraki gelecekleri ise belirsizliğini koruyor.

        Erdek’te de hayvansever vatandaşlar da zaman zaman sokak hayvanlarına yem ve su bırakırken, havaların soğuması ile birlikte bu sahipsiz hayvanların buralarda telef olacağını bu hayvanlarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin sahip çıkmasını ve hayvan barınağına nakledilmelerini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler