Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)BALIKESİR için meteorolojinin yaptığı kar yağışı uyarısının ardından karayolları ekipleri, tuzlama ve küreme araçlarını belirli noktalarda hazır tutmaya başladı. 

        Karayolları Genel Müdürlüğü Bursa 14'üncü Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Balıkesir 141'inci Şube Şefliği ekipleri, meteoroloji tahminlerine göre yarın saat 17.00´den itibaren beklenen kar yağışına karşı hazırlık yapmaya başladı. Bakımları tamamlanan küreme ve tuzlama araçları, kar yağışından etkilenmesi beklenen  Susurluk, Çanakçı, Şapçı ve Edremit bölgesi ile diğer kritik noktalara sevk edildi. 

        Kar yağışı nedeniyle yolların kapanma riskine karşı, karayolları ekiplerinin 24 saat süreyle görev başında olacağı bildirildi.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Merkez Fatih Emrah ERDOĞAN

        2021-01-13 18:44:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler