Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de polis ekipleri Altıeylül ilçesinde yaptıkları tarihi eser operasyonunda değeri 1 milyon lira olan 2 bin yıllık Roma dönemine ait mezar stelini ele geçirdi.

        Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince “Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu Muhalefet” suçunun önlenmesine yönelik Balıkesir il merkezine bağlı Altıeylül ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 24.02.2021 tarihinde 1 şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramalarda; 1 adet tahmini değeri 1 milyon TL olan 2000 yıllık Roma dönemine ait mezar steli ele geçirildi.

        Konu ile ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı ve hakkında “2863 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından adli işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler