Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Dursunbey ilçesindeki Bozyokuş Mahallesi’nde yaşayan Naciye ve Mustafa Savran çifti evlerinde ölü olarak bulundu. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği düşünülen çiftin cesetlerini daha önceden sözleştikleri hurdacıların bulduğu öğrenildi.

        Dursunbey’de yaşayan Naciye (64) ve Mustafa Savran (63) çifti evlerinde hayatlarını kaybetmiş olarak bulundu. Bu sabah saatlerinde yaşlı çiftin evlerine gelen hurdacılar evde Naciye Savran’ı yerde yatarken gördü. Evde kadının yerde yattığını gören hurdacılar durumu emniyet güçlerine haber verdi. Çilingir marifetiyle eve giren polisler Naciye ve Mustafa Savran’ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede yaşlı çiftin 34 gün önce hayatlarını kaybettiği belirlenirken, çiftin cesetleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler