Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadri KAYA/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR´in Ayvalık ilçesi Cunda Adası'nda 2 katlı bir evde yangın çıktı. Ev sahibinin bulunmadığı sırada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerken, içerde 2 köpek ölü bulundu.

        Cunda Adası'nda site içinde bulunan 3 katlı evde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ev sahibinin evde bulunmadığı sırada çıkan yangını gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaye Daire Başkanlığı Ayvalık Grup Amirliğine bağlı 3 araçlık ve 6 personelden oluşan ekip, alevlere müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan kontrollerde, evde bulunan  2 köpeğin öldüğü belirlendi. Evde ise hasar oluştu.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Ayvalık Kadri Kaya

        2021-04-21 14:19:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler