Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Balya ilçesi Kayalar kırsal Mahallesi, Covid19 pozitif vaka sayısının artması nedeniyle karantina altına alındı. Balya'da karantina altında bulunana Narlı ve Kocabük kırsal mahallerine uygulanan karantinalar da kaldırıldı.

        Balya ilçesine bağlı Kayalar Mahallesi, Covid19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle hastalığın bulaş riskini azaltmak amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı. Balya Kaymakamlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Son zamanlarda temaslılardan kaynaklı vakaların artması nedeniyle bulaş riskinin azaltılması için, Balya ilçesine bağlı Kayalar Mahallesi’nde vaka ile birlikte ikamet eden temaslıların bulunduğu hanelerin ve vaka ile temaslı olan farklı hanelerde ikamet eden kişilerin bulunduğu hanelerin ikinci bir emre kadar 20.04.2021 tarih ve saat 11.30’dan itibaren hane bazında karantinaya alınmalarına; gerekli tedbirlerin alınmasının ve kontrollerinin İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılmasına; İlçemiz Narlı ve Kocabük Mahalleleri'nde hane karantinasının kaldırılmasına karar verilmiştir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler