Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptıkları huzur operasyonları kapsamında asayiş ve uyuşturucu uygulamalarında 16 şahıs göz altına alınırken adli makamlara sevk edilen 1 şahıs tutuklandı.

        Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Balıkesir İl Merkezi, Ayvalık, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey Edremit İlçesinde 20.04.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs yakalanırken adli makamlara sevk edilenlerden 1 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda, 4 adet ateşli silah ve silaha ait 24 fişek, 1 adet tüfek, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve silaha ait 2 fişek, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve silaha ait 18 fişek, 1 adet ruhsatsız ateşli silah, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve silaha ait 4 fişek ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Karesi İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 67 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli hakkında adli tahkikata başlanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler