Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tufan DALGIÇ/BANDIRMA,(DHA) - Royal Hastanesi Bandırmaspor´da Serdar Samatyalı´yla yolların ayrılmasının ardından boşalan sportif direktörlük koltuğuna Fevzi Layiç oturdu.

        Geçmişte Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Karşıyaka, Altay, Orduspor, gibi takımların formasını giyen Layiç, antrenörlük ve futbol gelişim direktörlüğü kariyeri boyunca Pendikspor, Aytemize Alanyaspor, Akhisarspor, Göztepe, Karşıyaka gibi kulüplerde görev aldı.

        3 HOCA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

        Erkan Sözeri ile de yollarını ayıran Bandırmaspor, hoca arayışlarını sürdürüyor. Kulüpten alınan bilgiye göre; Uğur Tütüneker, Metin Diyadin ve Osman Özköylü gibi tanınmış teknik direktörlerle Bandırmaspor yöneticilerinin görüştüğü öğrenildi. Bandırmaspor´da takımın başına geçecek teknik direktörün önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

        DHA-Spor Türkiye-Balıkesir / Bandırma Tufan DALGIÇ

        2021-04-29 12:23:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler