Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manyaslı gönüllü gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve hayırseverler tarafından hazırlanan erzak kolilerini kırsal mahallelerimizde ki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttılar.

        Manyaslı gençler Fatih Özel ile birlikte ilden gelen ve gençlik merkezinde hazırlanan erzak yardım paketleri muhtarlardan gerçek ihtiyaç sahiplerinin isimleri alınarak gönüllü gençler ile birlikte kırsal mahalleler de dağıtımı gerçekleştirildi. Gençlik lideri Fatih Özel “Ramazan infak ve ikram ayıdır” prensibiyle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezinin hayırseverlerinde katkılarıyla hazırladıkları erzak paketlerini kırsal mahallelerde ki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımlarının yapıldığını, gönüllü gençler de yardımlaşma ve şükür ahlakının yerleştiğini ve bir yardımlaşmaya emekleriyle katkı sunarak bunu gösterdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler