Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Kovid19 mücadelesi kapsamında yapılan aşılama çalışmalarında dün 29 bine yakın aşı yapıldığını açıkladı.

        Salgınla mücadelede en güçlü silah olan aşılama hız kazandı. Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dün Balıkesir genelinde 28 bin 996 vatandaşa aşı yapılarak İl rekoru kırıldığını bildirdi. Türkiye genelinde aşılama oranında 3’üncü sırada yer alan Balıkesir’de her iki doz aşı uygulanan kişi sayısı 348 bin 401 oldu. Yapılan toplam aşı sayısı ise 888 bin 478'e ulaştı.

        Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda sağlık personeline teşekkür etti. Aşı sırası gelen vatandaşları ise gecikmeden aşı olmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler