Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüsle mücadele kapsamında gidilen normalleşme kararından sonra pazar fiyatlarında değişiklik olmadı.

        1 Temmuz itibariyle normalleşmeye gidilmesinin ardından yoğunlukların yaşandığı pazarlarda normalleşme tezgah fiyatlarını etkilemedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından alınan normalleşme kararı sonrasında pazar yerlerinde yoğunluklar yaşanmaya başladı. Pazara alışveriş yapmaya giden vatandaşlar tezgahtaki fiyatların yüksek olduğu dile getirdi. Çarşamba Pazar’ında pazarcılık yapan Mustafa Balcı yaptığı açıklamalarda normalleşmeye gidilmesinin ardından fiyatlarında değişiklik olmadığını dile getirerek şunları söyledi:

        “Tezgahımızda maydanoz, marul, roka, semiz otu var bunları satıyorum. İşlerimiz çok şükür yolunda. Havaların sıcak olmasından dolayı mahsul yanıyor. Normalleşmeye gidilmesinden sonra fiyatlarımızda bir değişiklik olmadı. Fiyatlarımız hep aynı. Maydanozu 1,5 liradan veriyorduk, hala daha aynı fiyattan veriyoruz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler