Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 20 şahsı gözaltına alırken, Karesi ilçesinde de yaptıkları uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheliyi uyuşturucu madde ve ateş silah bulundurmak suçlarından gözaltına aldı.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karesi İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüphelinin üzerlerinde yapılan aramada 250 gram metamfetamin, 150 gram bonzai ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanıldı.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, İvrindi, Karesi, Marmara ve Savaştepe ilçelerinde 091011 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında çeşitli suçlardan aranan 20 şüpheliyi gözaltına alınırken, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler