Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Valililiğinin öncülüğünde başlatılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) devam ederken, projede başarı gösteren idareci, öğretmen ve öğrencilere törenle başarı belgeleri verildi. Nadir Tolun Ortaokulu Salonunda düzenlenen törene, Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi 20202021 ödül töreni Nadir Tolun Ortaokulu Salonunda yapılırken, 27 öğretmen ve 13 öğrenciye başarı belgeleri verildi. Öğretmen ve öğrencilerin başarı belgeleri Kaymakam İlyas Memiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni tarafından verilirken, kaymakam başarılı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

        Projenin devam ettiğini anlatan Kaymakam İlyas Memiş, “Sayın Valimizin başkanlığında, ilimizdeki eğitim faaliyetlerindeki başarıyı artırmaya yönelik bir proje hazırlandı. Maalesef talihsiz bir dönem geçirdik. Bu nedenle arzuladığımız sonuçları alamadık. Ancak, edindiğimiz tecrübelerle önümüzdeki yıl daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Başarılı idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilerin başarı belgeleri Kaymakam İlyas Menmiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler