Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açılan yükselme sınavında başarılı olup, hizmetli kadrosundan memur kadrosuna atanan üyelerini yemekli toplantıda ağırladı.

        Şube Başkanı Prof Dr İbrahim Aydın, “Eğtim Bir Sen Camiası olarak her zaman üyelerimizin yanındayız” dedi. Aydın, “Biz hep dersimize çalışıyoruz. Kuru gürültü, algı yapmıyoruz. Genel merkezimizin uzmanlara yükselme sınavları için hazırlık kitapları hazırlatıyor. Biz de sınav olsun olmasın kitapları temin ediyor, hazır bekliyoruz. Sınav açılır açılmaz üyelerimize hazırlık kitaplarını dağıtıp, karşılığını da başarı olarak alıyoruz” dedi.

        Yükselme sınavında başarılı olan 7 üyeleri olduğuna dikkat çeken Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube Prof Dr İbrahim Aydın, “Sınav 1.si Fahri Koruoğlu ve 2.si Talip Tanrıkulu bizim üyemiz. İlk onda 6 üyemiz var. Bu da bizi gururlandırdı. Hepsini kutluyorum” dedi.

        Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube yönetim kurulu, işyeri temsilcileri ve başarılı olan üyelerle birlikte yenilen yemekten sonra başarılı üyeler Fahri Koruoğlu, Talip Tanrıkulu, Ali Yalçın, Ahmet Karslıoğlu, İbrahim Emrecik ve Nizamettin Akgül’e yönetim kurulu üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler