Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği zeka oyunları kursu ilgi gördü. Ayşe Baltacı’nın öğretmenliğini yaptığı iki aylık kursa 24 öğrenci katılıyor.

        Burhaniye’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği yaz kursları yoğun ilgi görürken, zeka oyunları kursunu da 24 öğrenci katıldı. Haftanın 5 günü düzenlenen kursun öğretmenliğini Ayşe Baltacı yapıyor. Bu güne kadar okullarda açılan zeka oyunları kurslarının yoğun ilgi gördüğünü anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Dükancı, “Önceki yıllarda çok sayıda öğretmen zeka oyunları eğiticiliği kurslarına katılarak sertifika alda. Onun için öğretmen sıkıntımız yok. Merkezimizde düzenlediğimiz zeka oyunları kursuna da 24 öğrenci katlıyor. Kursumuz Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler