Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Balıkesir İl Başkanlığı ve Altıeylül MHP ilçe Başkanlığı partili üyelerle birlikte Köylüköy, Karamanköy ve Köseler kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştular.

        Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Altıeylül İlçe Başkanı Tayfun Tursun ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalle ziyaretlerine Köylüköy, Karamanköy ve Köseler mahallesi ile devam ettiler. MHP İl Başkanı ve beraberindeki heyet kırsal mahalle sakinleri ve esnaf ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular. MHP'li heyet ziyaretler kapsamında mahallede bulunan esnaflar ve köylü vatandaşlarla hasbihal ettiler. Başkan Yüksel şahsı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnafa bol kazançlar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler