Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de jandarma ekiplerinin il genelinde yaptıkları asayiş ve uyuşturucu operasyonlarında 51 şahıs gözaltına alındı.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Altıeylül, İvrindi, Bigadiç ve Edremit ilçelerinde 2531 Ekim 2021 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar neticesinde 1 kg 586 gram kubar esrar, 2 gram metamfetamin, 104 adet sentetik uyuşturucu hap, 48 adet sikke ve tarihi eser niteliğinde obje ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak 23 şüpheli hakkında adlî işlem yapıldı.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca genel güvenliği ve asayişi sağlamak maksadıyla Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Karesi, Kepsut, Marmara, Savaştepe ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs gözaltına alındı. 2 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler