Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de dün başlayan ve gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı zorlaştırıyor. Sabah bembeyaz bir şehre uyanan Balıkesirliler, işlerine gitmekte zorlanırken, İstanbulİzmir yolunda ise trafik normal seyretti.

        Balıkesir'de dün gece yarısı bastıran kar yağışı aralıklarla sabaha kadar devam etti. Sabah karların beyazlattığı şehre uyanan vatandaşlar, işlerine gitmekte zorlandı. Şehir içinde ana arterlerde herhangi bir sorun yaşanmazken, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etti.

        Ulaşımın kavşak noktasında olan Balıkesir'de, İstanbulİzmir yolunda tipi şeklinde yağan kar ulaşımı yavaşlattı. Sabah saatlerinde kar yağışının azalması ile yolun durumu da normale döndü.

        Balıkesirİzmir, BalıkesirBursa, BalıkesirEdremit yollarında kar yağışı hafif olarak devam ederken, ulaşımda bir sorun yaşanmıyor.

        Öte yandan; Balya'da 18, Havran'da 11, Karesi'de 14, Kepsut'ta 2, Manyas'ta 9, Savaştepe'de 20 kırsal mahalle yolunun kapalı olduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler