Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık Hali'nde 'Çirkin Kral' adı verilen iskorpit balığı kilosu 60 liradan satıldı.

        Erdek'in Şahinburgaz Mahallesi tarafında yakalanan ve dip balığı olan 'Çirkin Kral' adı verilen iskorpit balığı Bandırma Balık Hali'nde satışa sunuldu. Balıkların kilosunun 60 liradan satıldığını belirten balıkçı Sezgin Acar, "Erdek Şahinburgaz tarafından yakalanan ve 'Çirkin Kral' adı verilen iskorpit balıklarını tezgahımızda satışa sunduk. Kilosu 60 liradan alıcı buluyor. Görüntüsünün altında mükemmel bir et var. Fosforu çok yüksek bir balık. Parkinson ve Alzheimer hastalıklarına iyi geldiği biliniyor. Göründüğü gibi bir balık değil çok lezzetli" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler