Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Anneler Günü nedeniyle Ayvalık Sebze ve Meyveciler, pazar günü kurulan Armutçuk semt pazarında alışveriş yapan annelere kırmızı güller dağıtarak nazik bir jest yaptı.

        Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen ve ekibini bu anlamlı günde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de yalnız bırakmadı.

        4 bin adet kırmızı gülün dağıtıldığı etkinlikte hiç beklemedikleri bir anda kendilerine Belediye Başkanı Mesut Ergin ile Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen tarafından gül verilen anneler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

        Anneler Günü nedeniyle kendilerine yapılan nazik jestten duydukları memnuniyeti ifade eden anneler, Elmas Özmen ve Belediye Başkanı Mesut Ergin’e teşekkür etti.

        Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm annelerin anlamlı gününü kutlayarak, “Annelerin hakkı ödenmez. Önce karnında taşıyor, sonra da yaşamı boyunca evlatlarını sırtında ve kalbinde taşıyor. Bu yüzden de annelerin hiçbir zaman hakları ödenmez. Bu duygularla başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerin bu özel gününü candan kutluyorum. Yüzlerindeki tebessüm asla eksik olmasın.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler