Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası şehrin birçok yerinden su baskını ihbarı gelince, Balıkesir itfaiyesi de su baskınlarına karşı seferber oldu.

        Kent merkezinde aniden bastıran yağış nedeniyle birçok noktada taşkın meydana geldi, sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle Dokuma Caddesi Adliye Kavşağı mevkisinde ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüste mahsur kalan kadın, taşınarak araçtan indirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, BASKİ ve AFAD ekipleri caddelerdeki suyun tahliyesi için çalışma yürütürken, bazı vatandaşların evlerinde de su baskınları oluştuğu öğrenildi. Öte yandan, yağış nedeniyle Savaştepe Caddesi'nde yolda kalan araçlar da vatandaşlar tarafından aracın arkasından iterek kaldırıma çıkartıldı. Yaklaşık 100'den fazla ihbar gelen şehirde seferberlik oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler