Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Valiliğinin sürekli anonslarla duyurduğu yangınlara karşı duyarlılık çağrısına vatandaşlar uyum gösterirken, Manyas Orman İşletme Şefliği personeli de sürekli olarak ilçenin piknik alanları ile ormana yakın alanlar da kontrollerini sıklaştırdı.

        Kurban Bayramı tatili nedeniyle vatandaşlar piknik yapmak için doğal ortam ararken Manyas Orman İşletme Şefi Eren Cesur ve Kartalkaya Orman Şefi Mustafa Şen ile birlikte iki ayrı ekip halinde özellikle piknik alanı olarak yoğun olarak gidilen Ketenlik deresi, Soğuksu Göleti ile orman yakınlarında piknik yapanları uyaran ekipler akşam saat 20.oo’den sonra piknik alanlarında kimsenin kalmasına izin vermiyorlar. POiknikçileri özellikle mangal atığı ateşleri çok iyi söndürmelerini ve etrafta cam şişe vb. gibi yangına neden olabilecek nesne bırakılmaması konusunda uyarıyorlar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler