Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ILGAZLI/GÖNEN (Balıkesir), (DHA)AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre merkez üssü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Marmara ve Ege bölgesinde birçok ilde hissedildi. 

        AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 18.44'te, merkez üssü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 12,4  kilometre derinliğindeki deprem, Marmara ve Ege bölgesinde birçok ilde hissedildi. Deprem'de ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

        Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Gönen Ahmet ILGAZLI

        2022-07-21 19:28:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler