Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Balkondan eve girdi! Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini öldürdü! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde, alınan bilgiye göre, bu sabah, Recep Uslu, bir süredir ayrı yaşadıkları 3 çocuğunun annesi Berivan U.'nun Gülyaka Mahallesi'ndeki ailesinin evine geldi.

        BALKONDAN EVE GİRDİ

        AA'da yer alan habere göre balkondan eve giren Recep U., eşi, kayınpederi Şemsettin Ç. ve 2 baldızına tabancayla ateş etti.

        BABA İLE KIZI OLAY YERİNDE ÖLDÜ

        İhbar üzerine belirtilen adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Berivan U. ve babası Şemsettin Ç'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

        İKİ BALDIZ AĞIR YARALI

        Yaralanan baldızlar Gülistan ve Şirvan Ç. ise 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        KATİL KOCA POLİSE TESLİM OLDU

        Şüpheli, yanına aldığı 3 çocuğunu kentte yaşayan bir yakınına bıraktıktan sonra Buca ilçesinde polise teslim oldu. Zanlı sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

        BABASININ EVİNE İZMİR'E KAÇTI

        Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak isteyen Berivan U.'nun 1 ay kadar önce 3 çocuğunu yanına alarak, Batman'da eşiyle yaşadıkları evden ayrıldığı ve İzmir'e ailesinin yanına geldiği öğrenildi.

        Zanlının da eşini boşanmaktan vazgeçirmek için 1 hafta önce kente geldiği ve yakınlarının yanında kaldığı belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ