Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Banu Alkan: O sahneyi unutamadım! - Magazin haberleri
        1

        Yeşilçam'ın 'Afrodit'i Banu Alkan, çarpıcı itiraflarda bulundu.

        Alkan konuk olduğu 'Sorgu Sual' programında bilinmeyenlerini paylaştı.

        2

        Alkan, "Hayatınıza giren insanlar size gerçekten değer verdi mi?" sorusuna, "İlk eşim Gürbüz (Hanif) dünyayı ayağıma serdi." yanıtını verdi.

        Oyuncu, "Neden o öldükten sonra kendinizi sokakta buldunuz?" sorusuna ise, "Sokakta bulmadım. Çocukları beni çok üzdü. 11 yıl oturduğum yalıyı mahkemeyle boşaltmak zorunda kaldım." dedi.

        3

        Alkan, yaşadığı zor günlerde, arsasını ve Fikret Mualla tablolarını çok büyük paralara müzayedelerde sattığını açıkladı.

        Oyuncu, "Konserlere gidiyorum, reklamlar var. Bir-iki Fikret Mualla tablom duruyor. Kötü günler için saklıyorum." diyerek geçimini nasıl sağladığını anlattı.

        4

        Sanatçı, "En dipte olduğunuz zaman hangi andı?" sorusuna ise, "Gürbüz Bey’i kaybettiğim zaman. Ölmek istedim." yanıtını verdi.

        5

        Alkan, bir dönem aşk yaşadığı ve kendisine canlı yayında tokat atan Murat Taşdemir ile ilgili de, "O masmavi gözlerine âşık oldum. Aşk bitti. Hayatta onsuz yaşamayı düşünmezdim ama. 13 yıl boyunca ondan herhangi bir şiddet görmedim." dedi.

        6

        "Hiç unutamadığınız öpüşme sahne oldu mu?" sorusuna ise, "Oldu tabii. Cüneyt Arkın’la. Çok yakışıklı bir adam. 30’lu yaşlarına yetişemedim ama yine de yakaladık. Bir bakış bile olmadı aramızda. Cüneyt Arkın inanılmaz, çok asil, çok cool, muhteşem bir insan." şeklinde yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ